esmaspäev, 22. märts 2021

 

Sel nädalal algab Miami Open

Esimese ringi vastane on Lauren Davis (WTA 80.)

Turniiritabel

 

pühapäev, 24. veebruar 2019

 

Oracle Challenger Indian Wellsis

Kaia jätkab hooaja Ameerika Ühendriikides ja esimesena on võistlusgraafikus on esmaspäeval, 25. veebruaril algav WTA Oracle Challengeri nimeline turniir Californias. Sel turniiril on Kaial 8. asetus ja ta pääseb mänguta 2. ringi, kus võib vastaseks tulla kas Sara Errani Itaaliast või Allie Kiick USAst.

 

neljapäev, 11. oktoober 2018

 

Hooaeg läbi

Soovisin üle mitmete aastate mängida ka Aasias WTA turniiridel ja teistel aastalõputurniidel, kuid mul ei ole võimalik seda teha. Mul on sellest väga kahju. Juba enne US Openit segama hakanud vigastus ei ole kahjuks siiani täielikult taandunud ja selleks, et uuele hooajale tervena vastu minna, on vaja pikemat ravipausi. Järgmisena loodan võistelda Austraalias.

 

neljapäev, 30. august 2018

 

Kaia teeb kaasa Us Openil ka paarismängus

30/8/2018 R64: (9) Bertens/Larsson def. Kanepi/Petkovic 6:2/6:4

Turniiri tabel

 

reede, 12. jaanuar 2018

 

Kaia mängib Australian Openi avaringis Dominika Cibulkovaga (Slovakkia, 26.)

 

esmaspäev, 06. november 2017

 

«Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel»

Järgmisel esmaspäeval, 13. novembril ilmub Kalle Muuli ja Helen Sule poolt kirjutatud raamat «Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel», kus ma räägin oma elust ja karjäärist ausalt ja avameelselt. Raamatu esmaesitlus on 13. novembril kell 17.00 Tallinnas, Viru Keskuse Rahva Raamatus, kus ma jagan soovijatele autogramme.

Sel nädalal mängin veel Prantsusmaal Limoges'is (Engie Open de Limoges) WTA turniiril.

 

teisipäev, 12. aprill 2016

 

Kaia mängib Stuttgardis ning vähendab treening-ja võistluskoormust

Kaia mängib sel nädalal WTA Premier tasemel turniiril Stuttgardis, kus tal tuleb alustada kvalifikatsiooniturniirilt. Kaia viimane võistlusmäng oli käesoleva aasta 2 jaanuaril Brisbanes.

Kaia oma sõnadega: “Mängin sel nädalal üle pika aja WTA turniiril Stuttgardis, kus alustan kvalifikatsiooniturniirilt. Mängupaus on olnud pikk ja mul on hea meel ennast taas võistlustingimustes proovile panna.

Aga. Viimase pooleteise aasta jooksul olen erinevate viirushaiguste tõttu teinud mitmeid lühemaid ja pikemaid pause. Olen andnud lugematu arv analüüse ja pidanud aru erinevate arstidega. Nüüd on selge see, et tipptasemel konkureerimiseks vajalikul määral ma trenni teha ja võistelda enam ei saagi. Keda huvitab täpsem diagnoos, siis tegemist on Epstein Barr’I viirusega, mis pingelistes situatsioonides ägeneb ja on mul põhjustanud ka mononukleoosi. Seega pean juba kandadest tingitud minimaalset trenni ja võistlemise koormust veelgi vähendama. Unistada võib, aga annan aru, et tippu tagasi arvatavasti sedasi toimetades enam ei jõua.

Kuna ma ei kujuta täpselt ette, mil määral mängida saan, siis mingit konkreetset võistluskalendrit ja eesmärke mul edaspidi polegi. Võtan ühe turniiri korraga ja proovin mängust rõõmu tunda. Eks siis jooksvalt ole näha, kuidas mu tervis ja emotsionaalse seisund vastu peavad ning mis tasemel suudan mängida ja kas see mind rahuldab. Päris lõpetada ma aga ka veel ei taha. Esialgu plaanin lihtsalt nautida seda mängu, eks siis ole näha kas mängin enda lõbuks elu lõpuni või mitte :D”

Porsche Tennis Grand Prix kvalifikatsiooniturniir algab laupäeval, 16 aprillil.

 

reede, 28. august 2015

 

US Open: Kaia avaringi vastaseks on Anna-Lena Friedsam

Täna koostati 31 augustl algava US Openi põhitabel ning Kaia esimese ringi vastaseks on WTA 80 reket Anna-Lena Friedsam (GER). See on nende esimene omavaheline kohtumine.

Turniiritabel

 

reede, 26. juuni 2015

 

Wimbledon ootab

Aasta tähtsaima muruturniiri aeg on käes ja Kaia kohtub 1. ringis Taipei esindaja Su-Wei Hseih'iga (WTA 130.), kes pääses turniirile läbi võidukate kvalifikatsiooni mängudega. Põhiturniiri mängudega alustatakse esmaspäeval. Omavahelistes mängudes on seis 1-0 Su-Wei kasuks.

 

esmaspäev, 27. aprill 2015

 

Marrakech: Kaia esimese ringi vastane on Pereira

Täna selgusid Marrakeshis peetava WTA International kvalifikatsiooniturniiri võitjad ning Kaia esimese ringi vastaseks loositi Teliana Pereira (WTA 81, BRA). Kaia ja Pereira ainus omavaheline kohtumine toimus eelmise aasta Biarrizi turniirilt, kus Kaia finaalkohtumises võitis seisuga 6:2 6:4.

Kohtumine peetakse teisipäeval väljakul nr 4 päeva kolmanda kohtumisena. Mängud algavad kell 10:30 kohaliku aja järgi / 12:30 Eesti aja järgi.

 

pühapäev, 26. aprill 2015

 

Marrakesh: Kaia esimese ringi vastane tuleb kvalifikatsioonist

Kaia kohtub Marokos, Marrakeshis peetava WTA International turniiri avaringis kvalifikatsiooniturniirilt edasipääsenud mängijaga. Kvalifikatsiooni otsustava ringi kohtumised peetakse esmaspäeval. Kaia esimese ringi mäng toimub tõenäoliselt teisipäeval.

turniiritabel

 

esmaspäev, 06. aprill 2015

 

Katowice: Kaia esimese ringi vastane on Peer

Kaia vastane Katowice Open turniiri avaringis on kvalifikatsiooniturniiri kaudu põhitabelisse jõudnud Shahar Peer (ISR, WTA 118). Kohtumine toimub teisipäeval väljakul number 1 viienda mänguna. Esimene kohtumine algab kell 12 kohaliku aja järgi / 13 Eesti aja järgi.

turniiritabel

 

esmaspäev, 23. märts 2015

 

Miami: turniiri põhitabel on valmis

Miami Open turniiri põhitabel on valmis ja Kaia kohtub 1. ringis vabapääsmega turniirile pääsenud Francoise Abanda'ga (CAN, WTA 235).

WTA Premier Mandatory turiiril on esimesena asetatud Serena Williams (USA, WTA 1)ja turniiril osalevad enamus tippmängijatest. Põhitabeli mängudega alustatakse teisipäeval 24. märtsil.

Turniiritabel

 

esmaspäev, 09. märts 2015

 

BNP Paribas Open: Kaia alustab turniiri kvalifikatsioonist põhiturniirile pääsenud Ons Jabeur'i vastu

Täna loositi Kalifornia kõrbes Indian Wellsis kolmapäeval algava BNP Paribas Open'i tabel ja Kaia mängib esimesena neljapäeval kvalifikatsiooniturniirist läbi tulnud tuneeslanna Ons Jabeuri (WTA 130.) vastu.

Põhitabel

 

laupäev, 14. veebruar 2015

 

Dubai: Kaia esimese ringi vastane on Kuznetsova

Täna koostati Dubai Duty Free Tennis Championships turniiri põhitabel ning Kaia esimese ringi vastaseks on Svetlana Kuznetsova (RUS, WTA 27). Omavahelistes kohtumistes profiturniiridel juhib Kuznetsova 2:1, viimase kohtumise võitis Kaia 2011 aastal Moskva turniiril.

Kaia ja Svetlana on eakaaslased ning kohtunud omavahel mitmel korral ka juuniorite turniiridel. Varasemad kohtumised koos juuniorieas mängitud mängudega on siin

Kohtumine peetakse homme peaväljakul, päeva teise mänguna. Esimene mäng peaväljakul algab kell 12 kohaliku aja järgi / kell 10 Eesti aja järgi.

Põhitabel

 

laupäev, 17. jaanuar 2015

 

Melbourne: Kaia esimese ringi vastaseks on Falconi

Kaia vastaseks Austraalia lahtiste avaringis on Irina Falconi (USA, WTA 110). Omavahelistes mängudes juhib Kaia 1:0.

Turniiritabeliga saab tutvuda siin.

Esimese ringi kohtumistega tehakse algust 19 jaanuaril, Kaia esimene mäng on eeldatavasti 20 jaanuaril.

 

laupäev, 03. jaanuar 2015

 

Brisbane: Kaia esimese ringi vastane on Petkovic

Täna varahommikul loositi Brisbane International turniiri põhitabel ning Kaia esimeseks vastaseks on 5. asetatud Andrea Petkovic (WTA 13, GER). Omavaheliste kohtumiste seis 2-0, viimati tuli võit 6-1 7-6(7) just sama turniiri veerandfinaalis 3 aastat tagasi. Kohtumine on kavas pühapäeval kella 13:00 kohaliku aja ja 5:00 Eesti aja järgi peaväljaku teise mänguna.

Varasemad omavahelised kohtumised

Turniiri tabel

 

laupäev, 27. detsember 2014

© Madis Kallas © Open GDF SUEZ de Biarritz
 

Kaia alustab uut hooaega Brisbanes

Kaia sõitis täna Austraaliasse, kus neljandal jaanuaril alustada uut tennisehooaega. Avaturniiriks on kõrgetasemeline WTA Premier turniir Brisbane International. Sellele järgnevad WTA International tasemega turniir Hobartis ning 19 jaanuaril algav aasta esimene suure slämmi turniir Australian Open.

2014 hooaja lõpetas Kaia WTA edetabelis 52 kohal. Ta osales kokku 22 turniiril ning sai kirja 28 võitu ja 21 kaotust. 2014 aasta säravamaks etteasteks oli US Openil neljandasse ringi jõudmine ning ITF $100 000 turniiri võit Prantsusmaal. Turniiride tulemusi saab vaadata siit

Kaia valiti ka Eesti Tenniseliidu poolt 2014 aasta Eesti parimaks naistennisistiks.

Kaia ise on oma aastat kokku võtnud järgnevates intervjuudes:

ERR 17.11.2014

Postimees 18.11.2014

Delfi 30.11.2014

Kaia intervjuu Facebooki fännilehel 30.11.2014

 

pühapäev, 05. oktoober 2014

 

Linz: Kaia esimese ringi vastane on Rybarikova

Täna koostati homme algava WTA Intrnational tasemega turniiri Generali Ladies Linz põhitabel. Kaia esimese ringi vastaseks on Magdalena Rybarikova (SVK, WTA 48).

 

reede, 26. september 2014

 

Peking: Kaia esimese ringi vastaseks on Sharapova

Täna koostati Pekingis algava China Open turniiri tabel ning Kaial tuleb kohtuda esimeses ringis tabelisse neljandana asetatud venelanna Maria Sharapovaga (RUS, WTA 4). Kaia on Sharapovaga kohtundu kolmel korral ja ei ole seni ühtegi mängu võitnud. Esimese ringi mängudega tehakse algust laupäeval, Kaia esimese ringi mäng on eeldatavasti pühapäeval.