reede, 28. juuni 2013

© AP/SCANPIX
 

The Championships, Wimbledon

Wimbledon GBR, 24.06. – 06.07.2013 / GS Grass

KAIA KANEPI — ANGELIQUE KERBER / 7. GER /

3:6 | 7:6(6) | 6:3

Kaia võitis

Kaia võitis väga tasavägise kohtumise ja jõudis kolmandasse ringi.

Kaia oma sõnadega: "Mängu alguses sain hästi minema, ma ei teinud ühtegi viga, vastane aga eksis alguses ise palju. Siis seisud natuke muutusid, ta hakkas mulle järjest palle maha lööma. Ma ei saanud vahepeal hästi servitõrjetega hakkama. Vasakukäelise vindiga servi on muru peal keeruline vastu võtta. Siis astusin natuke kaugemalt tõrjuma ja nii tuli mul tõrje paremini välja.

Teise seti kiires lõppmängus proovisin küll agressiivselt mängida, aga eksisin alguses päris mitu korda ja jäin 1:5 taha. Siis mõtlesin, et mis seal ikka, tuleb edasi mängida. Otsustavas setis proovisin jätkata seda mida ma teen, taktikaliselt midagi ei muunud - mängisin agressiiviselt, surusin ise.

Mida kauem ma väljakul olin, seda kindlamalt ma ennast tundsin. Tagajoonelt tundsin ennast päris hästi, leidsin hea rütmi kuidas selles mängus murul tegutseda."

Järgmiseks vastaseks on Alison Riske (USA, WTA 126), kes võitis esimeses ringis Romina Oprandi't (SUI WTA34) ja teises ringis Urszula Radwanskat (POL, WTA 44). Kaia ei ole Riske'ga varem mänginud. Suure tõenäosusega peetakse mäng homme.