teisipäev, 18. september 2012

© APF/SCANPIX
 

Korea Open

Seoul Korea, 17.09. – 23.09.2012 / International $500K hard

KAIA KANEPI — SUNG-HEE HAN / 260. KOR /

6:1 | 6:0

Kaia võitis

Kaia võitis ja kohtub teises ringis Galina Voskobojevaga (KAZ, WTA 68). Seni ainus omavaheline kohtumine peeti 2005 aastal, mille Galina otsustavas setis võitis.

Kaia oma sõnadega: "Ootasin põnevusega oma mängu, et kuidas hakkama saan ja välja tuleb.  Alguses oli pärsi suur värin, alustasin kohe topeltveaga. Samas ma arvasin, et nii võib minna, ma ei läinud sellest rohkem närvi.  Esimesed punktid ma lõin palli nii vaikselt, ma arvan et viimati lõin nii vaikselt 14aastaselt :) Siis hakkasin ka paremini servima ja geimi lõpuks tundsin ennast juba hästi. Ma sain aru, et olen vastasest parem ja see andis enesekindlust. Tagajoonemänguga jäin täna väga rahule, servirütmiga peab veel tööd tegema, ei ole veel päris see. Ma tunnen, et olen füüsiliselt heas vormis ja jaksan joosta. Ei pea kiireid punkte mängima.

Galinaga ma ei ole ammu mänginud, ta on päris osav. Kindlasti üritab mulle stoppe teha, võrku tulla - ta on mitmekülgne mängija. Mis seal ikka, ma mõtlen oma asjadele, eks siis paistab kuidas läheb, mängin punkti korraga.

Üldiselt ma ei tunne väga suurt pinget, tunnen ennast vabalt, mõnus on uuesti võistelda. Mingi põnevus on päevas :)"

Teise ringi kohtumine peetakse kolmapäeva hommikul kolmanda mänguna peaväljakul. Esimene kohtumine algab kell 12 kohaliku aja järgi / kell 6 Eesti aja järgi.